Student – Gymnasiernes Bestyrelsesforening  

12. jul. 2024 | Aktuelt

Vi har brug for en skarp og engageret student, med stærke kommunikative evner, men som også trives med praktisk håndtering af medlemsinformation, events og arrangementer. Har du samtidig kendskab til ungdomsuddannelserne og interesserer du dig for (digital) kommunikation og juridiske- og uddannelsesmæssige problemstillinger, så er du måske vores nye student i sekretariatet hos GBF.

Gymnasiernes bestyrelsesforening er en interesseorganisation, som varetager gymnasiernes og hf-kursernes interesser og sikrer dem økonomiske og politiske vilkår som muliggør, at de kan varetage deres forpligtelser og leve op til samfundets krav.

Du kan læse mere om Gymnasiernes Bestyrelsesforening her under menupunktet “Om GBF” 

Eksempler på opgaver

Skrive artikler (Planlægge, researche og skrive artikler/indlæg til foreningskommunikation på web og nyhedsbrev)

Hjemmesideopdatering og medlemspleje

Praktisk håndtering af events, møder og arrangementer fx planlægning af Folkemøde

Medlemsbetjening

Ad hoc opgaver

Om dig

Om du er på bachelorniveau eller på overbygningen af din uddannelse, er ikke afgørende, blot du er struktureret, god til at samarbejde og kan byde selvstændigt ind med nye vinkler på vores arbejdsfelt. Vi forventer desuden, at du er god til at få noget fra hånden, har flair for sprog, og ikke er bleg for også at tage ansvar for de mere lavpraktiske opgaver. 

Ansøgning og kontakt

Vil du være med til at sætte Gymnasiernes Bestyrelsesforening på landkortet, så send din ansøgning til  lw@gymbf.dk, senest den 18. august 2024. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef, Lars Askholm Wonsild på telefon 2629 3403; efter den 12. august 2024.

Stillingen har en gennemsnitlig arbejdstid på 10-12 timer pr. uge, fordelt på 2-3 faste arbejdsdage. Dog tilstræber vi stor fleksibilitet, som vi tilpasser i eksamensperioder, ligesom der også kan være ekstraarbejde i perioder.

Samtaler forventes afholdt i uge 34. Tiltrædelse snarest muligt herefter. 

Dit arbejdssted bliver i Gymnasiernes Bestyrelsesforenings sekretariat i Ny Vestergade København. 

Årsmøde 2023 i Gymnasiernes Bestyrelsesforening

Stina Vrang Elias, Adm. Direktør Tænketanken DEA & Børne- og Undervisningsminister Mattias Tesfaye var oplægsholdere på årsdagen, hvor emnerne “Unge erhvervskompetencegivende uddannelse” & “ungdommen & ubehaget” blev belyst og debatteret

Bestyrelsesbarometer 2021

Bestyrelsesbarometeret for 2021 er netop udkommet. Det er tredje gang, at Bestyrelsesbarometeret sætter fokus på institutionerne …

Debat: Omprioritering

Regeringen har bebudet, at de danske gymnasier skal spare to procent årligt de næste fire år,

Styrk arbejdet i bestyrelsen

Samarbejdet mellem bestyrelsesformand og rektor, mødeledelse, fusioner, resultatkontrakter, daglig og strategisk ledelse …

Gymnasiet i medvind eller modvind

Niels Egelund og Dion Rüsselbæk Hansen diskuterede på generalforsamlingen i Gymnasiernes Bestyrelsesforening gymnasiets rolle i det samlede ungdomsuddannelsessystem.

Debatmøde 27. august 2013

OK13, resultatkontrakter og ungdomsuddannelsernes fremtid var temaerne for en livlig debat på GBF´s medlemsmøde

Cheflønstillæg

Kære bestyrelsesformand
Som bekendt har vi i GBF siden 2009 arbejdet på at den enkelte bestyrelsesformand skulle involveres i og have ansvar for eventuelle cheflønstillæg til rektor. Der var dengang forståelse i ministeriet for, at bestyrelsesformændene …